Wat u over ons zegt

Op deze pagina leest u wat onze klanten van ons vinden.

Zelf een bericht achterlaten?
Dat kan. Onderaan de pagina treft een link aan waarmee u onze service kunt beoordelen en een bericht kunt achterlaten.

We horen graag van u!
 • Ik kwam bij Drunen Telecom voor een reparatie van mijn telefoon. Baris adviseerde me de telefoon niet meer te repareren i.v.m. hoge kosten. Gelukkig kon ik direct een zeer goed "refurbished" toestel uitzoeken en was nog minder geld kwijt ook.

  Joyce Gruyters
  Joyce Gruyters
 • Waar ik in andere winkels nog niet werd aangekeken, werd ik bij Drunen Telecom meteen geholpen. Ik heb voor mijn smartphone een prima flip-cover gekocht. Baris heeft me prima geholpen eimeerdere modellen laten zien. Super tevreden over de service. Het bestaat nog; goede service!

  Julia Mastbroek
  Julia Mastbroek
 • Na een val van mijn telefoon ben ik bij Drunen Telecom direct en zeer professioneel geholpen. Binnen een half uur was het glas vervangen van mijn iPhone en functioneerde alles weer perfect! Ik heb meteen maar een nieuw telefoon hoesje meegenomen. Top service!

  Corne de Groot
  Corne de Groot

Uw mening is belangrijk voor ons.

Daarom kunt u via onderstaande formulier een beoordeling sturen of laten weten hoe u onze service hebt ervaren.

We plaatsen deze vervolgens op de pagina hierboven.

[caldera_form id=”CF5ab132f510fcc”]

Neem contact op

Sorry, we zijn er nu niet. Stuur een e-mail met uw vraag. We nemen z.s.m. contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search