Telefoon Reparatie & Advies
Glas Kapot, Component Vervangen? Wij voeren dit snel en professioneel voor u uit
Toch Liever Een Refurbished Telefoon
Geen probleem. We hebben een groot assortiment uitstekende telefoons

Door het intensieve gebruik van de smartphone komt het ook nogal eens voor dat deze door omstandigheden valt. De moderne smartphones zijn kwetsbaar. Een reden te meer om te kiezen voor een bescherm hoesje of cover voor uw telefoon, niet waar?!

Toch gebeurt het regelmatig dat door een val het glas van de telefoon breekt. dit is de meest voorkomende schade aan een smartphone, maar ook kan het zijn dat componenten niet meer functioneren of dat de batterij vervangen moet worden.
Drunen Telecom is gespecialiseerd in telefoonreparaties van alle merken. Ons vakkundig personeel voert de reparatie snel en correct uit en uw telefoon is zo goed als nieuw en klaar voor gebruik.
Kunt u niet langs komen in onze winkel? Geen probleem. U kunt ook on-line gebruik maken van onze services

Reparatie en advies

Glas vervangen? Batterij werkt niet meer? component kapot? wij repareren uw telefoon snel en vakundig. elk merk, elk type. Geen tijd om naar onze winkel te komen? Geen probleem. We hebben een on-line service waarmee we veilig en snel uw telefoon per post ontvangen en terug sturen.

Zo goed Als Nieuw

Nieuwe smartphones zijn duur, dat is algemeen bekend. Bij Drunen Telecom kunt u daarom ook terecht voor uitstekende refurbished telefoons. 100% betrouwbaar, diverse merken en met garantie. Misschien niet het laatste nieuwe model, maar wel een prima toestel. Kijk in onze shop voor een complet overzicht.

Bescherm uw Smartphone

Bescherm uw smartphone. Daarmee zeggen we niet dat uw smartphone niet meer kapot kan gaan, maar wel dat we alles in huis hebben om deze te beschermen. Kijk eens in onze shop. Daar treft u een groot assortiment hoesjes en covers aan in alle soorten en maten en voor praktisch alle merken.

Neem contact op

Sorry, we zijn er nu niet. Stuur een e-mail met uw vraag. We nemen z.s.m. contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search